Service- en bezorginformatie

Voor wie zich afvraagt hoe de bezorging van Atmora Tuinmeubelen is geregeld, hier volgt een overzicht van de belangrijkste punten met betrekking tot onze leveringsservice:

Bezorgen:

Onze bezorgservice is in Nederland, België en Duitsland. Of je nu in Amsterdam, Brussel of Berlijn woont, bij Atmora staan we klaar om je bestelling zo snel mogelijk op de stoep te zetten. Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, daarom plannen we leveringen met jouw agenda voor ogen, zodat je nooit hoeft te wachten.

Elk tuinmeubel wordt met grote precisie en zorg ingepakt in ons magazijn, klaar voor de reis naar jouw tuin. Ons toegewijde team zorgt ervoor dat je aankoop veilig en onbeschadigd bij jou thuis aankomt. We geven je een vooraf afgesproken tijdstip waarop je aankoop wordt afgeleverd, altijd in goed overleg. Zo kun je met gemak je tuinmeubels ontvangen en zo snel mogelijk genieten van jouw vernieuwde buitenruimte.

Bij Atmora streven we ernaar om jou de beste service te bieden. Of het nu gaat om een loungeset, een tuinset of een parasol, wij zorgen ervoor dat je aankoop met zorg wordt behandeld en op tijd wordt geleverd. Dus ga ervoor, maak je tuin klaar voor de zomer en laat Atmora je helpen bij het creëren van de perfecte buitenruimte

Afhalen:

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je nieuwe tuinmeubelen zelf op te halen. Hierbij zorgen we ervoor dat het afhaalmoment zorgvuldig wordt afgestemd op jouw wensen en beschikbaarheid. Op deze manier kun je op een gemakkelijke en flexibele manier jouw tuinmeubelen in ontvangst nemen. We staan klaar om je te helpen met het inladen en eventuele vragen te beantwoorden. Wij streven ernaar om jouw afhaalervaring zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

Levertijd:

Je tuinmeubelen worden binnen een strak tijdsbestek van 3 tot 5 werkdagen bezorgd. En mocht er onverhoopt vertraging zijn, dan melden we dat tijdig. Doorgaans leveren we op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat je meubelen zorgvuldig worden verpakt en veilig bij je thuis worden afgeleverd. Je kunt dus met een gerust hart uitkijken naar de levering van je nieuwe tuinmeubelen!

Bezorgkosten:

Voor het berekenen van de bezorgkosten hanteren we een combinatie van afstand en leveringstijd. Op deze manier kunnen we een nauwkeurige en eerlijke prijsstelling garanderen. Door rekening te houden met zowel de afstand die afgelegd moet worden als de tijd die het kost om de producten te leveren, kunnen we zorgen voor een efficiënte en betrouwbare bezorgservice.

Voor vragen kun je gerust contact opnemen met ons via: